Indskrivning

Takster og Indskrivning 


Mariehøj Vuggestue skal være et tilbud for alle!

Prisen for en vuggestueplads her hos os, er derfor den samme, som prisen for en plads i et kommunalt dagtilbud i Roskilde kommune.


Takster pr. 1. januar 2024:

Vuggestueplads: 4574 kr. pr. mdr.


Prisen inkluderer muligheden for 5 måltider om dagen, hvor vi tilbyder sund og varieret kost.


Anciennitet:

Ansøgning til en plads i vuggestuen mariehøj kan tidligst ske, når barnet er født. Hvis ansøgning om en plads sker senest 8 uger efter barnets fødsel, anses barnets fødselsdato som anciennitetsdatoen. Ved senere ansøgning om plads, opnåes anciennitet fra opskrivningstidspunktet. 


Søskende- garanti og -rabat:

Søskende til børn der tidligere har været indskrevet i Mariehøj, eller søskende til børn der allerede er indskrevet i Mariehøj, har fortrinsret til en eventuel ledig plads. En plads kan dog ikke stå ledig og vente på en søskende, hvis andre børn på ventelisten ønsker pladsen.

Du får automatisk søskenderabat, hvis du har mere end ét barn indskrevet i dagtilbud - rabatten udgør 50 % og fratrækkes prisen på den billigste plads. 


Venteliste:

Vi håber på at kunne tilbyde alle børn, der måtte ønske det, en plads her i Mariehøj. Kan vi ikke tilbyde jeres barn plads til den ønsket opstarts dato, vil I have mulighed for at beholde jeres plads på ventelisten, indtil der bliver en ledig plads.


Tilbud om en plads gives, under hensynstagen til en ligelig fordeling af drenge og piger på stuerne.


Vi oplyser ikke om den nøjagtige placering på ventelisten, da dette kan skabe uhensigtsmæssige forventninger, når der eksemplevis justeres i forhold til søskende.    


Indskrivning: 

I kan skrive jeres barn op til en plads i vuggestuen Mariehøj, ved at udfylde formularen på denne side. Forinden opskrivningen er i selvfølgelig altid meget velkomne til at ringe til os, for at aftale tid til en rundvisning.


Opsigelse af plads: 

Ønsker i at opsige jeres barns plads, er der to måneders løbende varsel fra d.1 i hver måned.  Dette varsles skriftligt via mail til Mariehoej@vuggestuen-mariehoej.dk. Skriv dit barn op her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samtykke
 
 

For at håndtere din henvendelse, behandler vuggestuen Mariehøj dine personoplysninger. Du kan læse nærmere herom ved at klikke på følgende link: